Een strak en modern slaapkamerontwerp met invloed van de natuur

zondag, januari 27th, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Soms geeft een opdrachtgever de volledig vrijheid om een interieurontwerp te maken. En soms hebben opdrachtgevers hele specifieke wensen en eisen, die ze graag in het ontwerp terug zien. Een goede interieurontwerper en architect weet de wensen van de opdrachtgever te combineren met een eigen stijl. Aworkdesign.Studio, een designbureau uit Taipei, heeft de opdracht gekregen om een appartement in te richten in de Taiwanese hoofdstad. De ontwerpers kregen in princiepe de volledige vrijheid, maar de bewoners hadden wel één hele specifieke wens. Ze zijn grote natuurliefhebbers, en willen dat op een bepaalde manier terugzien in hun appartement. Hieronder kunnen jullie zien hoe de ontwerpers de natuur een plekje hebben gegeven in de slaapkamer. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

Een strak en modern slaapkamerontwerp met invloed van de natuur

Natuurlijke kleuren

Het interieurontwerp is strak en modern. Met mooie natuurlijke materialen en stijlvolle kleuren, hebben de ontwerpers de wens van de bewoners verwerkt in het appartement. Hout is een heel mooi voorbeeld, die op een hele mooie manier terugkomt in verschillende meubels en accessoires. En er is een mooie kleurenpalet samengesteld bestaande uit voornamelijk lichtgrijs, bruin en een hele mooie blauwe kleurtint.

Een strak en modern slaapkamerontwerp met invloed van de natuur

Op maat gemaakt design hoofdbord

De slaapkamer is lekker licht en ruim. De vergrijsde houten vloer is gecombineerd met strakke lichtegrijze muren. Het bed is bij het grote raam geplaatst. Ze hebben een grijze boxspring genomen met een hoog hoofdbord. Dit hoofdbord hebben ze uitgebreid, door zowel links als rechts mooie houten planken te monteren, waar zwevende houten nachtkastjes aan gemonteerd zijn. Op die manier is het een super mooi op maat gemaakt design hoofdbord geworden.

Een strak en modern slaapkamerontwerp met invloed van de natuur

Maatwerk kledingkast met boom ontwerp

Aan de grote muur aan de rechterkant is een grote maatwerk kledingkast gerealiseerd. Een grote strakke kledingkast, die volledig tot het plafond is gemaakt. De kast is grijs, maar alle deurgrepen zijn van hout gemaakt. Deze deurgrepen moetn de takken van een boom voorstellen. Een super leuke en originele manier om de natuur terug te laten komen in de slaapkamer.

Een strak en modern slaapkamerontwerp met invloed van de natuur

Bron: Aworkdesign.com | Fotografie: Mwphotoinc

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE