Deze strakke moderne slaapkamer met betonnen muren en plafond

zondag, maart 24th, 2019 geplaatst in Industriële slaapkamer, Moderne slaapkamer

Wonen in een oud pakhuis is stoer, maar het nadeel is dat je vaak ook te maken hebt met mankementen. Het is tóch een oud gebouw, en dat kan je soms wel merken aan bepaalde dingen. Tenzij het helemaal gerenoveerd is natuurlijk. Dan is het én nieuw, maar het stoere industriële karakter van het pakhuis, blijft vaak nog wel in tact. Nice! Vandaag nemen we jullie mee naar Ibirapuera. En Braziliaanse stad, waar deze stoere loft slaapkamer is gesitueerd!

Industriële loft

Interieur- en architectenbureau David To heeft een heel stoer industrieel pand verbouwd en ingericht. Ze hebben er een echte droom loft woning van gemaakt. In de woonkamer hebben ze bijvoorbeeld een geweldig hoog plafond van meer dan zes meter, en overal in het appartement heb je te maken met enorme raampartijen, waar je uitzicht hebt over de stad. Zo ook in deze slaapkamer. Een hele mooie ruime lichte slaapkamer.

Deze strakke moderne slaapkamer met betonnen muren en plafond

Betonnen plafond en muren

Het industriële karakter is goed bewaard gebleven in deze slaapkamer, ondanks dat het super modern is. Dit is vooral dankzij het betonnen plafond en de betonnen muren. Dit hebben ze gecombineerd met een sfeervolle lichte houten vloer en een hele strakke afwerking. Zo hebben ze bijvoorbeeld een grote op maat gemaakte inbouwkast gerealiseerd, die afgewerkt is met sfeervolle warme eikenhouten deuren. En voor het houten bed is een op maat gemaakt hoofdbord gerealiseerd.

Knus en warm

De slaapkamer heeft ook een hele knusse en warme sfeer. Dit is te danken aan het gebruik van verschillende texturen. Het grootste gedeelte van de houten vloer is bedekt met een groot grijs vloerkleed. Dat is altijd een goed idee, voor als je een warmere sfeer wilt creëren in de slaapkamer. Daarnaast spelen de mooie grijze gordijnen ook een belangrijke rol. Bij het raam is een zithoekje ingericht met een mooie moderne grijze fauteuil, een rond houten bijzettafeltje en verschillende mooie groene planten. Nice!

Bron: Davidito.com.br

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE