Deze slaapkamer is minimalistisch chique ingericht

woensdag, mei 23rd, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Sommigen houden van een minimalistische interieurstijl, terwijl anderen het juist erg saai vinden. Maar hoe minimalistisch een interieur ook is, met kleine details kan je ervoor zorgen dat het er ook heel erg chique en spannend uitziet. Interieurontwerpster Selina Bertola van het Italiaanse interieur- en architectenbureau Nomade Architettura bewijst dat in onderstaande slaapkamer.

Deze slaapkamer is minimalistisch chique ingericht

Blauwe muur

De Italiaanse interieurontwerpster heeft in Milaan een modern appartement ingericht. Een prachtig appartement met enorme hoge plafonds en grote raampartijen. Door het gehele appartement zijn de muren strak afgewerkt en wit geschilderd. De slaapkamer is de enige ruimte, waar gekozen is voor een gekleurde muur. Daar is de grote muur, de muur waar het bed tegenaan is geplaatst, namelijk in een mooie blauwe kleurtint geschilderd. De andere twee kleine muren zijn wit geschilderd, en gecombineerd met een sfeervolle houten vloer.

Deze slaapkamer is minimalistisch chique ingericht

Gouden lampen

De strakke muren geven de slaapkamer een minimalistische uitstraling, en dat wordt nóg meer versterkt door een grote strakke inbouwkast met strakke lichtgrijze greeploze deuren. Maar tóch is de slaapkamer verre van saai. Dit is te danken aan de verschillende gouden accenten, die door Selina is toegevoegd. Het goud komt hier terug in de vorm van de lampen, de mooie chique gouden wandlamp boven het witte Kartell Componibili nachtkastje, én een plafondlamp aan de andere kant van het bed.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE