Deense design slaapkamer met maatwerk oplossingen

zondag, maart 10th, 2019 geplaatst in Kleine slaapkamer, Moderne slaapkamer

Maatwerk oplossingen zijn altijd een goed idee. Maatwerk ziet er niet alleen strak en mooi uit, je maakt daarmee ook optimaal gebruik van de ruimte. We hebben hier al heel veel slaapkamers laten zien, waarbij er gekozen is voor maatwerk. Het ontwerp van onderstaande slaapkamer wordt bepaald door maatwerk. Super mooi!

Deense design slaapkamer met maatwerk oplossingen

Scandinavisch appartement

De slaapkamer hebben we gevonden bij Emil Dervish. De Deense interieur architect had in 2018 een heel mooi appartement ontworpen en ingericht. Het appartement is gelegen in de Deense hoofdstad Kopenhagen, en heeft een totale woonoppervlakte van 66m2. De leefruimte, waar de woonkamer en keuken zijn ingericht vormt het hart van het appartement. Dat de meest ruime en lichte kamer van het appartement. Hierdoor zijn de badkamer en de slaapkamer een stuk kleiner. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom de architect voor maatwerk oplossingen heeft gekozen.

Deense design slaapkamer met maatwerk oplossingen

Spiegelwand

Het is een echte design slaapkamer geworden. Voor de vloer is er gekozen voor een hele mooie lichte visgraat houten vloer, terwijl de wanden op verschillende wanden zijn ingericht. Zo is de grote wand tegenover het bed bijvoorbeeld volledig bekleed met grote op maat gemaakte spiegels. Deze spiegels maken de slaapkamer optisch een stuk ruimer.

Bed ombouwkast

De wand waar het bed tegenaan staat, is ook volledig maatwerk. Daar is namelijk een op maat gemaakte ombouw gerealiseerd rondom het bed. Zowel de muur naast het bed als boven het bed zijn ingericht met prachtige maatwerk kasten. Voor het bed is een grote nis gecreëerd, die in een mooie olijfgroene kleurtint is geschilderd. De twee minimalistische zwarte design wandlampen passen er perfect bij!

Deense design slaapkamer met maatwerk oplossingen

Houten inbouwkast met zwarte deurgrepen

Dit is nog niet alles, want ook aan de derde grote muur is er gekozen voor maatwerk. Die muur is namelijk volledig ingericht met een op maat gemaakte inbouwkast. De kast loopt over de gehele breedte als de hoogte van de muur, en de houten deuren zijn gemaakt van hetzelfde hout als de ombouwkast rondom het bed. Voor zowel de ombouwkast als de kledingkast is er gekozen voor stoere zwarte deurgrepen.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE