De stoere slaapkamer van het Wheat Youth Arts Hotel

zaterdag, september 15th, 2018 geplaatst in Industriële slaapkamer, Moderne slaapkamer

We gaan vandaag weer een hele mooie slaapkamer laten zien van een hotel, namelijk van het Wheat Youth Arts Hotel. Het Wheat Youth Arts Hotel, gelegen in de Chinese stad Hangzhou, is ontworpen voor jonge mensen en mensen die jong van geest zijn. Dat is ook wel terug te zien in het interieurontwerp. Dit is te danken aan architectenbureau X+Living, die de visie op een hele bijzondere manier vertaald heeft naar een mooi ontwerp.

De stoere slaapkamer van het  Wheat Youth Arts Hotel

Lichtgrijze gietvloer en betonstuc muren

Het hotel heeft naast een stoere lobby en een restaurant heel veel verschillende kamers. Stoere, minimalistische designkamers, die allemaal net iets anders zijn ingericht. Deze slaapkamer is de grote suite kamer. Je treft hier een combinatie aan van een strakke lichtgrijze gietvloer, gecombineerd met donkergrijze betonstuc aan de muren.

De stoere slaapkamer van het  Wheat Youth Arts Hotel

De stoere slaapkamer van het  Wheat Youth Arts Hotel

Bad in de slaapkamer

Langs het grote buitenraam is een mooi platform gecreëerd, die volledig met houten planken is bekleed. Op het platform is een houten kledingrek geplaatst, maar daar is ook een groot ligbad ingebouwd. Super leuk gedaan. Het bed is ook één en al design. Onder het bed is verlichting verwerkt en het zwarte geometrische hoofdbord ziet er ook heel cool uit. De muur tegenover het bed is ingericht met een houten bureau op schragen, een bijpassende stoel en een groot kunstwerk aan de muur.

Transparante badkamer

Rechts van het bed vind je de badkamer. De wand van de badkamer is van glas, die het geheel een transparant en ruimtelijk effect geeft. Voor een hotel is het een hele ruime badkamer. Ook daar zijn de muren bewerkt met betonstuc, terwijl er een lichtgrijs geverfde houten vloer ligt.

De stoere slaapkamer van het  Wheat Youth Arts Hotel

De stoere slaapkamer van het  Wheat Youth Arts Hotel

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE