De stijlvolle slaapkamer van het Garden hotel

zaterdag, november 24th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer, Rustieke slaapkamer

We hebben hier al een aantal slaapkamers van mooie hotels laten zien van over heel de wereld. Vandaag willen we jullie meenemen naar Pieve di Ledro in Italie, we een kijkje gaan nemen in één van de slaapkamers van het super mooie Garden Hotel. Garden hotel is gelegen in een super mooi karakteristiek pand uit de 18e eeuw, in het historisch centrum van Pieve di Ledro, vlakbij het meer. Alle kamers zijn ingericht in verschillende thema’s. De slaapkamer met een blauwe thema, gekoppeld aan het meer. Het is super mooi geworden!

De stijlvolle slaapkamer van het Garden hotel

Open bakamer

Aan deze slaapkamer is te zien dat het onlangs verbouwd is. Het is zó modern en zó strak afgewerkt, dat je eigenlijk niets meer herkent van het originele pand. Er is een mooie indeling gemaakt tussen het slaapgedeelte en de badkamer. Ze hebben gekozen voor een hele transparante badkamer, waar het grote luxe ligbad als scheidingswand wordt gebruikt. Een dergelijke gedurfde oplossing kom je eigenlijk in hotels tegen.

De stijlvolle slaapkamer van het Garden hotel

Houten vloer en houten plafond

Op de vloer ligt een hele mooie en sfeervolle houten vloer, terwijl er op het plafond gekozen is voor een andere soort houten bekleding, die nog meer rustiek is. De muren zijn strak afgewerkt en wit geschilderd. Er is wel een lambrisering geschilderd in de kleur lichtblauw, en afgewerkt met een gouden randje aan de bovenkant. Super nice.

Mooie badkamer

De badkamer heeft een verlaagd plafond gekregen, waar spotjes in verwerkt zijn. De buitenkant is volledig betegeld met heel mooie schubben tegels. Deze tegels zijn een echte blikvanger in de slaapkamer.

De badkamer is vrij klein, en is ingericht met een wastafel, een spiegel aan een paal, een het ligbad, die middels een betegelde trap te bereiken is. Er is één muur bekleed met houten wandbekleding, gecombineerd met een blauw geschilderd plafond.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE