De mooie slaapkamer van een luxe bungalow van 3.5 miljoen dollar!

vrijdag, februari 22nd, 2019 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Bij Dasmond Real Estate Developments vonden we deze bijzondere slaapkamer. Het is de slaapkamer van een jaren ’60 bungalow woning, die omgetoverd is tot een super mooi, modern en luxe droomhuis. De vrijstaande villa staat te koop voor een bedrag van maar liefst 3.5 miljoen dollar. Maar daar krijg je ook wel iets heel bijzonders voor terug. Alleen deze slaapkamer ziet er al geweldig uit. Kijk snel verder!

De mooie slaapkamer van een luxe bungalow van 3.5 miljoen dollar!

Vrijstaande bungalow

De vrijstaande bungalow is gelegen in Carlsbad, een plaats in de Amerikaanse staat Californië. Het leuke van dit project was dat het eigenlijk eigenlijk gaat om een mid-century woning. De ontwerpers kregen de vrijheid om er een moderne villa van te maken. Het gaat niet alleen om de woning zelf, de buitenruimte vormt ook een belangrijk onderdeel van het pand. Vanuit verschillende ruimtes in huis heb je directe toegang tot de enorme tuin met zwembad.

Ook vanuit deze slaapkamer heb je middels een moderne glazen schuifpui toegang tot de tuin. Een ruime lichte slaapkamer, die je heel het jaar door het gevoel geven alsof je je bevindt in een luxe resort. Je rolt zo vanuit je bed het zwembad in.

De mooie slaapkamer van een luxe bungalow van 3.5 miljoen dollar!

Stijlvol interieurontwerp

De slaapkamer heeft een moderne sfeervolle stijl gekregen, met een mooie lichte houten vloer en strak afgewerkte wanden. Het wit geschilderde houten plafond met de bijbehorende houten balken geven de slaapkamer bovendien heel veel karakter en sfeer.

Met behulp van verschillende elementen heeft The Brown Studio, het ontwerpbureau, die het interieurontwerp heeft gerealiseerd, meer kleur toegevoegd in het interieur. Dat komt in deze slaapkamer terug in de vorm van het kleurrijke dekbedovertrek, de kussens, en bijvoorbeeld de grote kleurrijke schilderij.

De mooie slaapkamer van een luxe bungalow van 3.5 miljoen dollar!

Badkamer en suite

De slaapkamer heeft ook een eigen badkamer en suite gekregen, gescheiden door strakke dubbele schuifdeuren. De badkamerstijl sluit volledig aan op die van de slaapkamer. Mooie vintage patroontegels op de vloer, betonstuc wanden, en luxe voorzieningen waar je heel blij van wordt, zoals het vrijstaand bad bij het grote raam, de brede wastafel op de chique houten meubel en de dubbele bronzen kranen.

Bron: Dasmod.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE