De luxe slaapkamer suite van Olha Wood

dinsdag, april 3rd, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Dit is de slaapkamer van een inspirerend project, die we gevonden hebben in de portfolio van Olha Wood. Een interieur- en architectenbureau uit Kiev. Zij hebben in de Oekraïense hoofdstad het AFM appartement ontworpen en ingericht. Het is een modern appartement met stoere industriële details. En de interieur architecten hebben het ook op die manier ingericht. Modern, industrieel en met een stoere speelse indeling. We zijn erg benieuwd wat jullie vinden van de super leuke slaapkamer!

De luxe slaapkamer suite van Olha Wood

Open badkamer en inloopkast

De slaapkamer is erg licht en ruim, maar het leuke is dat er verschillende ruimtes zijn, die bij de slaapkamer zijn betrokken. Zo is het voorzien van een ruime badkamer en suite met een vrijstaand bad en een super ruime inloopdouche. Daarnaast is er ook een ruime luxe inloopkast ingericht, waar heel veel mensen alleen van kunnen dromen.

Hout

De interieur architecten hebben mooie materialen gebruiken zoals hout. De visgraat houten vloer is daar een mooi voorbeeld van, maar ook de vele inbouwkasten, de deuren en verschillende meubels zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. Het hout ziet er mooi uit, maar het geeft de slaapkamer ook een duurzaam en luxe uitstraling.

De luxe slaapkamer suite van Olha Wood

De luxe slaapkamer suite van Olha Wood

De luxe slaapkamer suite van Olha Wood

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE