De luxe Good Life slaapkamer

woensdag, april 24th, 2019 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

De bewoners van een hele ruime en luxe woning gelegen in Kiev, wilde een échte master bedroom hebben. Een ruime slaapkamer, die modern is, en veel luxe uitstraalt. Als antwoord daarop, hebben de interieurontwerpers Olga Bogdanova, Oleg Matiushchenko en Lena Bryantseva van het Oekraiense architecenbureau Bogdanova Bureau onderstaand ontwerp gemaakt. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

De luxe Good Life slaapkamer

Houten wandbekleding met hoofdbord van vilt

Er is een strakke, en vooral warme en sfeervolle basis neergezet, met een mooie warme houten vloer, strak afgewerkte witte wanden en een grote wand, die bekleed is met hele mooie houten wandbekleding. Tegen deze mooie wand is het bed geplaatst. Zowel aan de linkerkant als de rechterkant vind je een wit nachtkastje met ladekasten, en achter het bed vind je een op maat gemaakt hoofdbord van grijs vilt. Door het ledverlichting, die aan de rand van het plafond boven het bed is verwerkt, is dit gedeelte extra onder de aandacht gebracht.

De luxe Good Life slaapkamer

Tegenover het bed is de TV meubel geplaatst, uit dezelfde lijn als de twee witte nachtkastjes. De TV is strak in de muur verwerkt boven de meubel, waardoor je lekker vanuit het bed TV kunt kijken.

Mix van verlichting

De ontwerpers hebben gekozen voor een mix van verschillende vormen van verlichting in deze slaapkamer. Naast het ledverlichting boven het bed, vind je hier ook een hele stoere hanglamp boven het bed, twee design tafellampen als nachtkastjes, en twee super mooie vloerlampen uit uit dezelfde serie bij het raam.

De luxe Good Life slaapkamer

Met andere decoratieve accessoires is de badkamer helemaal afgemaakt. De plant bij het raam, de groene fauteuil, en onder het bed is een groot en warm vloerkleed geplaatst.

Bron: Bogdanovabureau.com | Fotografie: Roman Shysak, Andrey Bezuglov

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE