Stoere slaapkamer met roze en blauw

woensdag, juli 3rd, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Luxe slaapkamer

De interieurarchitecten Igor Martini en Olga Novikova van architectenbureau Martins architects hebben het ontwerp van deze slaapkamer gerealiseerd. Zij hebben in modern, luxe en stijlvol interieurontwerp gemaakt voor een appartement van 88m2. Het project hebben ze Copper genoemd, omdat ze voor de keuken gekozen voor een koperen kookeiland, die de blikvanger vormt van het interieur. Maar eigenlijk past de naam Pink meer bij het project. In elke ruimte van het appartement speelt roze namelijk een belangrijke rol.

Stoere slaapkamer met roze en blauw

Roze bed en roze gordijnen

In de leefruimte is de grote keukenwand roze, net als de grote loungebank. In de badkamer is er gekozen voor een roze deur, een roze wastafel en roze neonletterverlichting aan de wand. En in de slaapkamer vormen het mooie roze bed en de roze gordijnen de eyecatchers van het ontwerp. De roze gordijnen zijn niet als raamdecoratie gebruikt, maar als deur voor de grote kledingkast. Super leuk gedaan.

Stoere slaapkamer met roze en blauw

Blauw muren, deur en lambrisering

De sfeervolle houten vloer en gecombineerd met zowel een grote witte muur en een grote blauwe muur. Ook de deur en de de moderne lambrisering achter het bed hebben dezelfde mooie blauwe kleurtint gekregen. Aan de muur, net boven de lambrisering zijn stoere industriële wandlampen opgehangen, die samen met de industriële spotjes aan het plafond de verlichting van de slaapkamer vormen. Het industriële bureau en de grote ronde spiegel boven het bureau passen er heel goed bij.

Stoere slaapkamer met roze en blauw

In de grote blauwe muur is een nis gecreëerd, die aan de randen afgewerkt is met stoere houten planken. Op de vloer vind je handige ladekasten, gecombineerd met brede wandplanken. Hier vind je een mix van verschillende leuke en mooie objecten zoals lijsten, vazen en glazen stolpen.

Kortom, deze mooie slaapkamer bewijst dat roze ook heel goed in een stoer en industrieel interieur past!

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE