Luxe penthouse slaapkamer uit Putuo

maandag, augustus 6th, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer

Achitectenstudio Identity Architects heeft in de Chinese stad Putuo een super luxe penthouse appartement ontworpen en ingericht. De architecten hebben een mix gebruikt van super luxe materialen, mooie kleuren en ook het uitzicht over de stad is adembenemend. Hieronder zien jullie hoe de master bedroom is geworden!

Luxe penthouse slaapkamer uit Putuo

Groot raam biedt adembenemend uitzicht

Het eerste wat opvalt in de slaapkamer is natuurlijk het uitzicht. Je hebt niet alleen uitzicht van de hoge gebouwen, je hebt ook uitzicht over het mooie groene park. Dankzij de super grote raam, die zowel kamerbreed als plafond hoog is, kan je vanuit de slaapkamer optimaal van dat uitzicht genieten.

Luxe penthouse slaapkamer uit Putuo

Luxe interieur

Daar hoort natuurlijk ook een luxe interieur inrichting bij. De architecten kozen voor een prachtige vergrijsde visgraat houten vloer gecombineerd met een mix van strak afgewerkte lichtgrijze muren, prachtige houten wandbekleding en luxe glazen wanden voor de badkamer, die van de vloer tot aan het plafond lopen. Hierdoor heb je het gevoel alsof je in een luxe kamer overnacht van een duur vijfsterrenhotel.

Luxe penthouse slaapkamer uit Putuo

Luxe penthouse slaapkamer uit Putuo

Het bed leunt op een met marmer betegelde verhoging, die doorloopt op het hoofdbord. Daarboven is een luxe inbouwkast gebouwd, waar ook luxe ledverlichting in verwerkt is. Aan de andere muur is een zwevende meubel opgehangen, die volledig met spiegel is bekleed.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE