Luxe karakteristieke slaapkamer van het Elsternwick residence project

zaterdag, februari 11th, 2017 geplaatst in Luxe slaapkamer

Dit is de slaapkamer van het Elsternwick residence project. Een mooi en inspirerend project van award-winning architectenbureau Mim Design. Het Australische architectenbureau heeft in Elsternwick in Australië het huis ontworpen voor een jong gezien met twee kinderen. Omdat alles super gedateerd en donker was, kregen de architecten alle vrijheid om er iets nieuws en moois van te maken. De enige voorwaarde is dat alle originele details gerestaureerd en bewaard moesten worden. Hieronder zien jullie het resultaat van de slaapkamer, de master bedroom.

Luxe karakteristieke slaapkamer van het Elsternwick residence project

Schouw en erker

Deze master bedroom is een erg fijne slaapkamer. Niet alleen doordat het vrij ruim is, maar ook omdat het lekker licht is. En het is ook voorzien van prachtige originele details, die de slaapkamer heel veel karakter geven. De originele schouw is daar een mooi voorbeeld van. Die hebben ze tot in perfectie gerestaureerd. De schouw is zwart geschilderd, en gecombineerd met een zwarte klassieke houtkachel, met daaronder een marmeren kachelvloerplaat. Een ander mooi detail is de erker. Daar hebben ze een vaste bank gerealiseerd, en afgewerkt met een mooie fluwelen blauwe zitkussen. De luxe jaloezieën passen perfect bij de stijl van het huis.

Luxe karakteristieke slaapkamer van het Elsternwick residence project

Grijze vloerbedekking en witte wanden

Voor de vloer is er gekozen voor grijze vloerbedekking, gecombineerd met strak afgewerkte witte wanden. Het bed is groot, en voorzien van een groot hoofdbord. Aan beide kanten van het bed zijn ronde nachtkastjes geplaatst met een chique ontwerp. Tegenover het bed vind je een dressoir met ladekasten en een grote spiegel daarboven.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE