Chique slaapkamers met blauwe muren

vrijdag, juni 22nd, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer

Deze mooie slaapkamers zijn ontworpen door W&Li Design Studio. Zij hebben in Taiwan een super inspirerend en mooi appartement ontworpen. Het ontwerpproces is gebaseerd op een visie: ‘Een ruimte is aantrekkelijk omdat het een verscheidenheid aan mogelijkheden in het leven met zich meebrengt, en oneindige verbeeldingskracht voor gebruikers biedt. Dit project integreert de ruimte, cultuur en kunst tot één eenheid. De ruimte transformeert van het oorspronkelijke vat dat leven naar de verbeelding brengt die het leven kan veranderen. We hopen de afstand tussen deze elementen en mensen in te korten. Door media en kenmerken op verschillende gebieden te integreren om bewustzijn en ervaring met ruimtelijke esthetiek te creëren, helpen we mensen in deze stad om hun autonome streven naar het milieu en het leven geleidelijk te versterken en te consolideren.’ Allemaal erg interessant, maar wat veel belangrijker is, is dat dit geresulteerd heeft in een heel mooi interieur. 🙂 Hieronder zien jullie de resultaten van de drie verschillende slaapkamers.

Chique slaapkamers met blauwe muren

Blauwe muren

De interieurontwerpers hebben gebruik gemaakt van hele mooie materialen, die het interieur exclusief en luxe maken. Denk aan marmer, messing staal en leer. Door het interieur tref je verschillende kleuren aan, maar er is één kleur, die als een rode lijn door het appartement loopt, namelijk blauw!

Chique slaapkamers met blauwe muren

Marmer, staal, hout en fluweel

Blauw is ook de belangrijkste kleur in de slaapkamers. In alle drie de slaapkamers zijn de muren strak gestuukt en blauw geschilderd. In één van de slaapkamers heeft zelfs het plafond dezelfde blauwe kleurtint gekregen. Dit hebben ze gecombineerd met een prachtige witte carrara marmeren vloer, stalen accenten, houten meubels en fluwelen details. Hierdoor hebben de slaapkamers een prachtige exclusieve en luxe sfeer gekregen.

Chique slaapkamers met blauwe muren

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE