Chic slaapkamer ontwerp door ontwerpbureau SHROFFLEóN

zaterdag, maart 30th, 2019 geplaatst in Luxe slaapkamer

Als je appartement niet groot genoeg is, dan kan je een aantal dingen doen. Je kunt verhuizen naar een grotere woning, maar je zou ook het appartement ernaast kunnen kopen, en de twee appartementen samenvoegen. Dat hebben de opdrachtgevers van SHROFFLEóN gedaan. In India hadden zij de mogelijkheid om twee appartementen naast elkaar te verkrijgen, en vervolgens samen te voegen. Het resultaat is geweldig, niet alleen esthetisch, maar heeft het nu ook meerdere slaapkamers gekregen!

Chic slaapkamer ontwerp door ontwerpbureau SHROFFLEóN

Integratie van ruimtes

Het plan en ontwerp is bedacht door SHROFFLEóN, die het voor elkaar heeft gekregen om in totaal maar liefst vijf ruime slaapkamers te creëren. De grote gemeenschappelijke ruimtes zijn geïntegreerd, evenals de buitenruimte. Daarbij hebben ze verschillende oplossingen voor bedacht, zoals het gebruik van dezelfde vloeren, die naadloos van de ene ruimte naar de andere ruimte doorlopen, maar je treft er bijvoorbeeld ook grote glazen wanden aan.

Chic slaapkamer ontwerp door ontwerpbureau SHROFFLEóN

Blauwe hoofdbord muur

Deze slaapkamer is één van de grotere slaapkamers. Op de vloer vind je hele mooie marmeren tegels, die gecombineerd zijn met strak gestuukte witte wanden. De grote muur achter het bed heeft een andere bekleding gekregen. Die muur is namelijk bekleed met strakke moderne blauwe wandpanelen. Op die manier is het een echte hoofdbord wand geworden, waar bovendien twee hele mooie Indiase kunstwerken zijn opgehangen.

Maatwerk inbouwkast en bed

De muur aan de rechterkant van de slaapkamer is ook goed benut. Daar hebben ze namelijk een grote inbouwkast laten maken. De kast loopt over de gehele muur en is afgewerkt met hetzelfde hout als het op maat gemaakte bed en bijbehorende nachtkastjes, én super chique gouden deurgrepen.

Chic slaapkamer ontwerp door ontwerpbureau SHROFFLEóN

Chic slaapkamer ontwerp door ontwerpbureau SHROFFLEóN

Fotografie: Suleiman Merchant

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE