Vloerkleed in de slaapkamer

donderdag, april 10th, 2014 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Als je slaapkamer voorzien is van tapijt als vloer, dan is het niet nodig om nog een extra vloerkleed te gebruiken. Maar heb je gekozen voor een harde vloer zoals laminaat, houten vloer, betonvloer, vinyl of gietvloer, dan is het fijn om een vloerkleed te nemen in je slaapkamer. Een vloerkleed maakt je slaapkamer niet alleen warmer om te zien, maar het voelt ook echt warmer. Het is vooral fijn voor je voeten!

Vloerkleed in de slaapkamer

Vloerkleed in de slaapkamer

Heb je nog geen idee hoe je een vloerkleed in je slaapkamer moet gebruiken? Geen nood, hieronder heb ik een aantal leuke voorbeelden met leuke vloerkleed ideeën voor je verzameld.

Soorten vloerkleden

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten vloerkleden. Je hebt vierkante vloerkleden, langwerpige vloerkleden, maar ook ronde vloerkleden. In principe maakt de vorm niet heel veel uit, als de kleur maar past bij de rest van je slaapkamer. Heb je een neutrale slaapkamer, dan is een vloerkleed een goede mogelijkheid om kleur aan je slaapkamer toe te voegen. Je kan het natuurlijk ook neutraal houden.

Naast kleur is materiaal ook erg belangrijk. Wil je dat het lekker zacht aanvoelt, dan is wol een lekker materiaal. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een zachte schapenvacht of een koeienhuid vloerkleed.

Vloerkleed onder, vóór of naast het bed

Veel mensen kiezen ervoor om de vloerkleed onder het bed te plaatsen. Als deze groot genoeg is, kan deze volledig onder het bed. Maar als deze niet groot genoeg is, dan kan het ook half onder het bed. Plaats het dusdanig, zodat je op je vloerkleed stapt bij het uitstappen uit je bed.

Een andere mogelijkheid is om je vloerkleed naast of vóór het bed te plaatsen. Ook hier geldt dat het lekker is om de vloerkleed dusdanig te plaatsen, zodat je warme voetjes hebt bij het uit bed stappen.

Zachte schapenvacht slaapkamer

Vloerkleed in de slaapkamer

Vloerkleed in de slaapkamer

Ronde vloerkleed slaapkamer

Schapenvacht voor het bed

schapenvacht-vloerkleed-slaapkamer

Koeienhuid vloerkleed in slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE