Stoere ruime slaapkamer met werkplek

zondag, april 16th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Een ruime slaapkamer is altijd fijn. Maar waarom heb je eigenlijk zoveel ruimte nodig in de slaapkamer? Wat heb je nog meer nodig dan alleen je bed? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Sommigen willen bijvoorbeeld een kledingkast, anderen een make-up tafel. En weer anderen vinden het fijn om een werkplek in te richten in de slaapkamer. Onderstaande slaapkamer is daar een goed voorbeeld van, een ruime stoere slaapkamer die naast een groot bed ook ingericht is met een hele fijne werkplek.

Stoere ruime slaapkamer met werkplek

Het is één van de slaapkamers die de ontwerpers van HAO Design heeft ontworpen en ingericht voor een grote familie uit Taiwan. Met een woonoppervlak van een paar honderd vierkante meter, zijn er meerdere grote slaapkamers waar veel meer dan alleen een groot bed past. Voor deze slaapkamer is er dus gekozen om een werkplek in te richten.

Stoere houten vloer en wandbekleding

De ontwerpers hebben een stoer ontwerp voor de slaapkamer gemaakt, gekenmerkt door het gebruik van stoere houten planken. Niet alleen de vloer bestaat uit stoere houten planken, ook de grote muur is daarmee bekleed. De houten planken aan de wand zijn iets smaller en door de afwisseling van donkere en lichte tinten, heeft de muur een uitstraling van sloophout.

Stoere ruime slaapkamer met werkplek

Werkplek bij het raam

Er is een duidelijke scheiding gecreëerd tussen het slaapgedeelte en het gedeelte waar de werkplek is ingericht. Voor de werkplek is namelijk een soort podium gebouwd die iets hoger ligt dan het andere gedeelte.

De werkplek is bovendien ingericht bij het grote raam, waar veel natuurlijk zonlicht binnen schijnt. Er is een op maat gemaakte wandrek-bureau-combinatie gemaakt in een hoekopstelling. Hierdoor is er niet alleen veel werkplek maar ook genoeg opbergruimte.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE