Stoere half open slaapkamer uit Valencia

zondag, november 18th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Dit is de geweldige slaapkamer van een heel bijzonder appartement gelegen in het centrum van Valencia. Het is een karakteristiek appartement, die gerenoveerd is door architectenbureau Roberto Di Donato Architecture. Zij hebben de originele structuur en de originele details zoveel mogelijk behouden, zodat de karakteristieke sfeer in tact is gebleven. Uiteraard hebben ze dit gecombineerd met mooie moderne voorzieningen. Zo ziet de nieuwe slaapkamer eruit.

Stoere half open slaapkamer uit Valencia

Open indeling

De bewoners wilden een zo open mogelijk karakter hebben in het appartement. Zo hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor een open keuken. En ook de slaapkamer heeft een open karakter gekregen. Tussen de woonkamer en de slaapkamer zijn inbouwkasten gerealiseerd. Mooie houten inbouwkasten, waarvan de deuren, ook de deuren naar de woonkamer zijn. Je kunt een half open slaapkamer creëren door deze deuren open te laten. Dit geeft het appartement een heel ruimtelijk en open uitstraling. Ook het hoge plafond met de originele houten balken spelen een belangrijke rol hierin.

Stoere half open slaapkamer uit Valencia

Originele details

Naast de houten balken aan het plafond, tref je nog veel meer originele details in het appartement. De rauwe bakstenen muur bijvoorbeeld, die vooral in de slaapkamer heel goed naar voren komt. Ze hebben daar namelijk een hoofdbord gecreëerd, een wit op maat gemaakt hoofdbord, die over de hele breedte van de muur loopt. In dat muurtje zijn stopcontacten verwerkt, en aan de bovenkant zijn ledstrippen gebruikt als verlichting. Deze verlichting zet de bakstenen muur nóg meer in de spotlight.

De bakstenen muur vormt bovendien een geweldige combinatie met de donkergrijze strakke gietvloer, die door heel het appartement is gegoten.

Stoere half open slaapkamer uit Valencia

Stoere half open slaapkamer uit Valencia

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE