Speelse entresol slaapkamer van Chelsea en Ryan

zaterdag, mei 6th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Dit is de slaapkamer van Chelsea en Ryan. De koppel woont samen met hun hond Otto in een loft appartement gelegen in Toronto. Een speelse loft die ingericht is met souvenirs van reizen, mix van verschillende stijlen meubelen en een enorme boekencollectie.

witte-dekbedovertrek-bamboekatoen

speelse-entresol-slaapkamer-van-chelsea-en-ryan-2

Opbergruimte onder slaapkamer

De slaapkamer is ingericht op een soort entresol, die je middels een houten trap kunt bereiken. De ondergrond is afgetimmerd met underlayment planken, die in de slaapkamer gecombineerd is met een wit geschilderde bakstenen muur. Aan de onderkant vind je een grote opbergruimte, waar spullen worden opgeborgen die niet zo vaak worden gebruikt. Denk aan winterkleding of de uitgebreide DVD en VHS collectie van Ryan. Om deze ruimte uit het zicht te krijgen, hebben ze witte gordijnen ervoor gehangen.

kledingrek-witte-shirts-slaapkamer

Witte slaapkamerstyling

Chelsea en Ryan gebruiken altijd zachte witte dekbedovertrekken van bamboekatoen. Elke ochtend maken ze het bed netjes op, omdat het vooral heel veel rust geeft. Rondom heb bed vind je vooral heel veel kleding, die aan kledingrekken hangen. Aan de rechterkant is een kleine kledingrek geplaatst, waar alleen witte shirts worden opgehangen. Dit is het gedeelte wat het meest zichtbaar is, en door alleen witte kleding op te hangen, is het minder chaotisch.

speelse-entresol-slaapkamer-van-chelsea-en-ryan

Bron: Cupofjo.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE