Slaapkamer van interieurstylist Sara

maandag, mei 22nd, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Sara Karkenny is een freelance interieurstylist uit Los Angeles. Al vanaf jongs af aan was ze bezig met het inrichten en decoreren van haar eigen slaapkamer, maar ze heeft nooit gedacht dat ze later er echt iets professioneel mee zou doen. Toen kreeg ze plots de kans om voor Anthropologie veel te werken met design, art, beauty een veel meer creativiteit. En nu is ze een gewilde interieurstylist die de passie heeft om mensen te helpen hun interieur in huis. Vandaag mogen we een kijkje nemen in de slaapkamer van Sara!

Slaapkamer van interieurstylist Sara

Klein en knus

Sara woont samen met haar man in een leuke bungalow in Los Angeles. Een klein, maar super fijn huisje, die erg knus en stijlvol is ingericht. Ook haar slaapkamer is klein en knus. Maar je vindt er een aantal hele leuke en inspirerende ideeën, die jij wellicht goed in jouw eigen slaapkamer kunt gebruiken.

Slaapkamer van interieurstylist Sara

Raam als hoofdsteun

Veel mensen twijfelen of ze hun bed tegen de muur willen plaatsen waar een grote raam in zit. Sara vindt het juist fijn om het raam als hoofdsteun te gebruiken, vooral omdat ze een echte ochtendmens is. Heerlijk als de eerste zonnestralen door het raam naar binnen dringt. Door de mooie houten shutters is het niet té fel, maar wel net fel genoeg dat ze er heerlijk wakker van kan worden.

Slaapkamer van interieurstylist Sara

Open kastenwand

Links van het raam, vind je een mooie open kastenwand, die Sara zelf heeft gemaakt en ingericht. Het bestaat uit een open kast met open planken. Op de open planken zijn verschillende grote gevlochten rieten manden geplaatst, waar enorm veel spullen in opgeborgen kunnen worden. De andere helft van de muur is ingericht met aan de onderkant grote witte opbergdozen en daarboven een zelf gemaakte kledingroede van een stoere dikke rustieke tak. Nice!

Bron: Ruemag.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE