Slaapkamer van Franse Morgane Sézalory.

zondag, maart 5th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

We gaan vandaag een kijkje nemen in een hele bijzondere slaapkamer, namelijk die van Morgane Sézalory. Morgane Sézalory is de eigenaresse van Franse kledingmerk Sézane. Naast een mooie smaak voor kleding te hebben, blijkt ze ook heel veel gevoel te hebben voor interieurs. Hieronder kan je zien hoe leuk ze haar slaapkamer heeft ingericht.

slaapkamer-van-franse-morgane-sezalory

Karakteristieke details

Morgane woont samen met haar gezin in een karakteristiek appartement gelegen in het centrum van Parijs. Het is een typisch karakteristiek appartement uit Parijs, die voorzien is van prachtige details. Grote karakteristieke ramen, mooie scheidingswanden, sierlijke ornamenten, noem maar op. Ook in de slaapkamer zie je enkele van die details terugkomen, die Morgane heeft gecombineerd met een aantal hele mooie elementen.

Jungle illustratie behang

Witte strakke wanden en een warme houten vloer. Deze combinatie zie je overal terugkomen in het appartement. Maar wat deze slaapkamer uniek maakt, is de muur waar het bed tegenaan is geplaatst. Die is namelijk bekleed met een super mooi zwart wit behang met illustraties van de jungle. Het behang met een palmboom, een pelikaan, een panter, vlinders en de grote bladeren geeft de slaapkamer een super leuke exotische sfeer.

jungle-illustratie-behang-slaapkamer

Het is vooral ook erg leuk hoe mooi het staat met de slaapkamer meubels. Het mooi opgemaakt bed met oud roze bedlinnen, de vintage groene fauteuil, de vrolijke kleurrijke vloerkleed… en niet te vergeten de grote gouden barok spiegel tussen de twee grote ramen.

gouden-barok-spiegel

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE