Slaapkamer met sloophout

woensdag, augustus 8th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Sloophout wordt vaak in het interieur gebruikt. Om er mooie meubels van te maken zoals tafels en kasten, maar je kunt er nog veel meer mee doen in een inrichting. Deze slaapkamer is daar een mooi voorbeeld van, die vorig jaar ontworpen en ingericht is door door de interieurontwerpers van architectenbureau Y Designs. Zij hebben in San Antonia in Texas een moderne woning ontworpen, gekenmerkt met een warme, knusse en gezellige uitstraling. En die uitstraling is voor goed merkbaar in deze bijzondere slaapkamer!

Slaapkamer met sloophout

Badkamer, werkplek én inloopkast

De woning heeft meerdere slaapkamers, die stuk voor stuk erg ruim zijn. Vooral deze master bedroom is erg ruim. Ze hebben er zelfs een grote badkamer en suite, werkplek én een inloopkast ingericht. Beide ruimtes kunnen afgesloten worden middels sloophouten schuifdeuren. Super mooie en stoere schuifdeuren, vooral in combinatie met het stalen ophangsysteem.

De werkplek is ingericht in een kleine open nis. De muren binnen in de nis zijn samen met de kozijnen volledig zwart geverfd. Binnen is het ingericht met een underlayment bureaublad en underlayment wandplanken aan beide kanten.

Slaapkamer met sloophout

Slaapkamer met sloophout

Sloophout schuifdeuren, plafond en hoofdbord

De schuifdeuren zijn niet het enige van sloophout in deze slaapkamer. Het volledig plafond is zelfs bekleed met dezelfde sloophouten planken. Het ziet er geweldig uit, ook met de moderne ingebouwde plafondspotjes. En dit is nog niet alles, om het complete plaatje af te maken, hebben ze ook een heel fraai sloophouten hoofdbord gemonteerd aan de muur boven het bed.

De muren zijn strak afgewerkt en wit geverfd, terwijl er voor een sfeervolle houten vloer is gekozen.

Slaapkamer met sloophout

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE