Slaapkamer met inloopkast in een klein appartement van 35m2

zaterdag, februari 11th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Een slaapkamer van een klein appartement van 35m2, inclusief een inloopkast. Dat was de wens van de klant van interieurontwerper Emil Dervish. De Oekraïense ontwerpers heeft deze wens verwerkt in een prachtig slaapkamer ontwerp met een kleurpalet bestaande uit wit, grijs, underlayment en roze. Een ontwerp waar iedereen blij van zult worden. Good job Emil!

Slaapkamer met inloopkast in een klein appartement van 35m2

Doorloopkast van underlayment

Het kleine appartement heeft een woonoppervlak van slechts 35m2, maar daar is eigenlijk niets van te merken in de slaapkamer. Het is zelfs vrij ruim en door het grote raam wordt het ook voorzien van heel veel licht. Door de aardige lengte van de slaapkamer, is het mogelijk om een soort doorloop kast te creëren, die je via twee kanten in en uit kunt lopen.

stalen-deur

Centraal in de woonkamer is een op maat gemaakte kast gebouwd van underlayment, die van de vloer tot aan het plafond loopt. Deze kast vormt de scheidingswand tussen de slaapkamer en de inloopkast. Je kunt dus zowel vanuit de linkerkant als de rechterkant van het bed in de kast lopen. De inloopkast heeft bovendien nog een extra kast van hetzelfde formaat als de scheidingswand kast.

underlayment-kast-scheidingswand

En links en rechts van die kast, vind je tevens de schuifdeuren naar de hal toe.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE