Slaapkamer makeover met zachtroze muren

zondag, februari 19th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

We gaan binnenkijken in de slaapkamer van Katy Cartland, een fotografe uit Houston, die op dit moment in Parijs woont. Ze woont in een prachtig karakteristiek apartement, die voorzien is van mooie originele details zoals sierlijsten aan de muren en het plafond, mooie originele grote raampartijen en een hele chique Hongaarse punt houten vloer. Deze mooie details vind je ook terug in haar slaapkamer. Desondanks wilde Katy haar slaapkamer een kleine makeover geven. Het inspirerende resultaat zie je hieronder!

Slaapkamer makeover met zachtroze muren

Slaapkamer makeover met zachtroze muren

Farrow & Ball Peignoir No. 286

De oorspronkelijke muren in de slaapkamer van Katy waren wit. Helemaal niks mis mee, alleen mistte ze tóch net iets. Ze besloot daarom de muren een ander kleurtje te geven. Na lang twijfelen heeft ze besloten om de muren lichtroze te schilderen. Ze koos voor de mooie Peignoir No. 286 van het merk Farrow & Ball. Het resultaat is verbluffend. Het zachteroze geeft de slaapkamer een vrouwelijk tintje en past super mooi bij de witte sierlijsten aan het plafond en de witte plinten op de vloer. Ook de houten vloer past er heel erg mooi bij.

Het bed heeft Katy ook mooi opgemaakt met bedlinnen in mooie lichte grijstinten. De witte wandplank boven het bed heeft ze vervangen door twee ingelijste zwart wit foto’s met vierkante houten frames.

Rechts van het bed staat een grote witte kledingkast, terwijl naast het raam een leuke werkplek is ingericht met een eenvoudig en minimalistisch wandbureau.

Slaapkamer makeover met zachtroze muren

Slaapkamer makeover met zachtroze muren

Slaapkamer makeover met zachtroze murenSlaapkamer makeover met zachtroze muren

Slaapkamer makeover met zachtroze muren

Bron: Apartmenttherapy.com

Comments for this entry

[…] een roze slaapkamer neemt. Sterker, we hebben hier al een aantal mooie voorbeelden van laten zien. De slaapkamer met de roze muren van fotograaf Katy Cartland bijvoorbeeld en ook de roze slaapkamer die ontworpen is door […]

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE