Sfeervolle intieme slaapkamer uit Barcelona

vrijdag, maart 17th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Het is super fijn om een sfeervolle intieme slaapkamer te hebben, waar je heerlijk in de avond terug kunt trekken en ontsnappen aan alle hectiek van de buitenwereld. We gaan vandaag een kijkje nemen in een slaapkamer, die hier volledig aan voldoet. Een super stijlvol ingerichte sfeervolle intieme slaapkamer van een loft appartement uit Barcelona.

sfeervolle-karakteristieke-slaapkamer-uit-barcelona

Witte bakstenen en bogen plafond

Het is de slaapkamer van een volledig verbouwd loft appartement gelegen in de binnenstad van Barcelona. Het appartement is oorspronkelijk helemaal terug in 1314 gebouwd, en de originele details daarvan zie je nog terugkomen in de slaapkamer. De witte bakstenen muren bijvoorbeeld en de wit geschilderde karakteristieke plafond met de mooie bogen en de balken.

Sfeervolle details

Dit hebben ze hier gecombineerd met een houten vloer, die een belangrijk aandeel heeft in de intieme sfeer in de slaapkamer. Je vindt er een groot bed die super netjes is opgemaakt met wit bedlinnen. En zowel aan de linkerkant als de rechterkant zijn stijlvolle wandkastjes gemonteerd, die als nachtkastjes worden gebruik.

sfeervolle-karakteristieke-slaapkamer-uit-barcelona

Voor het bed is een grote grijs blauwe vloerkleed geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor warme voeten, maar het ziet er ook nog eens erg mooi en sfeervol uit. Dat geldt ook voor de grote kunstwerk schilderij, die op de vloer tegen de witte wand is geplaatst.

Inbouwkast

Links van het bed is een inbouwkast gemaakt. Een grote witte strakke inbouwkast met langwerpige houten deurgrepen.

Kleine meubels en accessoires maken de slaapkamer helemaal af. De grote staande lamp bijvoorbeeld, en de grijze Eames Rocking chair is natuurlijk ook altijd een goed idee!

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE