Natuurlijke elementen in de slaapkamer van Mat

donderdag, april 6th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Dit is de slaapkamer van Mat, die na vele jaren in het buitenland gewerkt te hebben, weer terugkeert naar zijn Malmö in Zweden. Toen hij op zoek ging naar een appartement, wist hij precies wat hij wilde. Veel natuurlijk zonlicht is erg belangrijk voor hem, grote slaapkamers en een natuurlijke elementen en materialen. Hieronder zien jullie hoe Mat zijn slaapkamer heeft ingericht.

Natuurlijke elementen in de slaapkamer van Mat

Slaapkamer inrichting

Er zijn veel ramen aanwezig in de slaapkamer van Mat, dus in deze kamer kan hij in ieder geval genieten van heel veel natuurlijk zonlicht. Het is ook een vrij ruime slaapkamer. Naast een groot kingsize bed, is er ook genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een kledingrek op wielen. En de wens voor natuurlijk elementen en materialen is ook in de slaapkamer goed doorgevoerd.

Natuurlijke elementen in de slaapkamer van Mat

Natuurlijke muurcollage

Er ligt een prachtige sfeervolle houten vloer, die gecombineerd is met strakke witte muren. De witte muur achter het bed is dé perfecte witte canvas om nóg meer natuurlijke elementen toe te voegen in de slaapkamer. Hij heeft een inspirerende collage gemaakt met een mix van mooie lijsten in verschillende bruintinten, spiegels en een boxhandschoen.

Natuurlijke elementen in de slaapkamer van Mat

Zowel links als rechts van het bed zijn houten bijzettafeltjes geplaatst, die als nachtkastjes worden gebruikt. Daarop staan twee mooie zilveren Jielde lampen.

Bron: Elledecoration.se

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE