Moderne karakteristieke slaapkamer van Apartemento RJ

woensdag, april 26th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

We kijken vandaag binnen in de slaapkamer van Apartemento RJ. Een minimalistisch appartement gelegen in Mantua in Italië, waarvan het interieur ontwerp gerealiseerd is door Archiplan Studio. Het project omvat het herstel van een enorm pand, waarvan dit appartement slechts een onderdeel van is. Het bijzondere van dit project is dat er veel originele details bewaard uit 1800 en zelfs uit 1500 moest worden. Deze details hebben de ontwerpers gecombineerd met een modern en luxe interieurontwerp. Kijk je mee in de mooie slaapkamer?

Moderne karakteristieke slaapkamer van Apartemento RJ

Karakteristieke details

De prachtige originele details zijn perfect hersteld en zorgen voor heel veel sfeer en karakter in de slaapkamer. Het karakteristieke plafond met de verschillende gedetailleerde schilderingen is daar een heel mooi voorbeeld van. En ook de originele raampartijen en bijbehorende raamluiken zijn super mooi.

slaapkamer-hongaarse-punt-houten-vloer

Hout

De ontwerpers hebben gekozen voor hout, heel veel hout. Een mooie Hongaarse punt vloer, houten meubels zoals het houten bed en de houten kast. Ze hebben bovendien een grote scheidingswand gebouwd, bestaande uit houten latten van de vloer tot aan het plafond. In deze scheidingswand zit een deur verwerkt, die toegang biedt tot de badkamer.

houten-bed-slaapkamer

Badkamer

De badkamer hoort dus bij deze slaapkamer. Het is ruim, het is mooi en het is voorzien van moderne gemakken. Dubbele wastafels, een toilet, een bidet en een enorme inloopdouche met glazen wand. Prachtig!

luxe-badkamer-inslaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE