Mix van Scandinavisch en Mediterraans!

woensdag, mei 9th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

In het hart van Barcelona’s Dreta del Eixample en uitkijkend over de kathedraal van Sagrada Familia van Gaudi, hebben de interieurontwerpers een appartement ontworpen voor een jong gezin. Het appartement heeft een woonoppervlak van 86m2 en het het ingericht met een ruime woonkamer met open keuken, een mooie badkamer, een kinderkamer en een slaapkamer. De ontwerpers hebben gekozen voor een combinatie van een Scandinavische met een Mediterraans tintje. Hieronder zien jullie hoe dat heeft uitgepakt voor de slaapkamer!

Mix van Scandinavisch en Mediterraans!

Scandinavische basis

Er is gekozen voor een Scandinavische neutrale basis, bestaande uit een sfeervolle lichte houten vloer, gecombineerd met strak afgewerkte witte wanden. Hoe eenvoudig deze basis ook is, met verschillende leuke meubelen en accessoires hebben ze tóch een super leuk en vrolijk mediterraans tintje weten te creëren in deze slaapkamer.

Mix van Scandinavisch en Mediterraans!

Mediterraanse styling

Het bed is bijvoorbeeld erg leuk opgemaakt met een mix van verschillende leuke kussens en een bedsprei. Aan de muur boven het bed is een groot kleurrijk kleed opgehangen. Naast het bed vind je twee verschillende bijzetafeltjes die als nachtkastjes worden gebruikt. En het ronde vloerkleed past ook heel mooi bij de rest van de slaapkamer.

Naast het raam vind je een grote bamboeladder, waar kleding en accessoires aan gehangen kunnen worden. Altijd handig!

Bron: Egueyseta.com | Fotografie: Vicugo.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE