Minimalistische slaapkamer met visgraat vloer en mintgroene muren

vrijdag, mei 26th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Dit is de mooie slaapkamer van het appartement die door AKTA Interior Design is ontworpen. Het appartement, gelegen in Vilnius in Litouwen, heeft een woonoppervlak van ongeveer 67m2. Hoewel het niet heel groot is, is de ruimte wel optimaal benut door de getalenteerde interieurarchitecten. Daarnaast hebben ze een heel mooi interieurontwerp gemaakt, gekenmerkt door moderne strakke lijnen, stoere materialen en stijlvolle kleuren. Hieronder zien jullie hoe de slaapkamer is geworden.

Minimalistische slaapkamer met visgraat vloer en mintgroene muren

Warme uitstraling

Door heel het appartement is een chique visgraat houten vloer gelegd, die ook terugkomt in de slaapkamer. Vooral voor de slaapkamer is deze vloer een goed idee, vanwege de sfeervolle warme uitstraling. En door die te combineren met mooie mintgroene muren, komt de houten vloer nóg meer tot z’n recht.

Minimalistische slaapkamer met visgraat vloer en mintgroene muren

Maatkast

Het is een minimalistische slaapkamer. Naast het grote bed, de nachtkastjes en de stoere wandlampen aan de grote groene wand, vind je er ook nog een grote inbouwkast. Een strakke op maat gemaakte kledingkast, die voorzien is van mooie smalle grijze deuren.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE