Klassieke badkamer met een speelse aanpak

dinsdag, maart 7th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

We hebben hier eerder het mooie slaapkamer ontwerp laten zien van Oekraïense interieur ontwerper Anton Medvedev, gekenmerkt door een minimalistische Japanse stijl. In zijn portfolio hebben we een ander slaapkamer ontwerp gevonden in een totaal andere stijl, maar wel op z’n minst net zo mooi is. Een prachtige klassieke badkamer!

klassieke-badkamer-met-een-speelse-aanpak

De slaapkamer is voorzien van prachtige klassieke details zoals de ornamenten aan het plafond, karakteristieke ramen en een heerlijke grote erker. De interieurontwerper heeft de slaapkamer ontworpen met een super leuke speelse aanpak.

Visgraat muur

Er is gekozen voor een groot licht bed met een typische hoge klassieke hoofdsteun. Het bed is tegen de muur geplaatst, en door precies op maat een inbouwkast te realiseren aan de linker- en rechterkant van het bed, lijkt het alsof ook het bed precies op maat is. Het stukje muur boven het bed, die net zo breed is als het bed, is bovendien gelegd met dezelfde visgraat houten planken als op de vloer.

visgraat-vloer-slaapkamer

Erker loungeplek

De erker is lekker breed en licht. De ontwerper wilde een echte aparte loungeplek inrichten in de erker met loungestoelen en een tafeltje. Daarom heeft hij de visgraat houten vloer in de erker volledig whitewash laten schilderen.

erker-slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE