Frisse slaapkamer met stoere houten wandbekleding

woensdag, maart 15th, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

De bewoners van een appartement in Spanje wilden een nieuw interieurontwerp hebben. Een fris Scandinavisch interieur met met oog voor detail. In de keuken hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor super leuke zeshoekige hexagon tegels op de vloer, terwijl in de woonkamer een lichte Scandinavische houten vloer gecombineerd is met behang met een strepen patroon. In de slaapkamer speelt materiaal en kleur ook een belangrijke rol. Daar hebben ze de Scandinavische stijl een stoer tintje gegeven.

frisse-slaapkamer-met-stoere-houten-wandbekleding

Net als in de woonkamer vind je ook in de slaapkamer een combinatie van de lichte houten vloer en behang. In plaats van behang met een strepen patroon, hebben ze hier gekozen voor een patroon bestaande uit kleine driehoekjes.

frisse-slaapkamer-met-stoere-houten-wandbekleding-3

Er is een groot raam aanwezig, die de hele slaapkamer voorzien van heel veel natuurlijk zonlicht. En als raamdecoratie wordt hier gevormd door mooie lichtgrijze gordijnen.

De slaapkamer is niet heel groot, maar opbergruimte was wel gewenst. Daarom hebben ze rondom het bed maatwerk kasten gerealiseerd, die helemaal tot aan het plafond lopen. Bij het raam is bovendien een compacte werkplek ingericht met een smal bureautje.

frisse-slaapkamer-met-stoere-houten-wandbekleding-1

De muur achter het bed is bekleed met houten wandbekleding. Stoere rustieke houten planken, die deze frisse lichte slaapkamer een super stoer tintje geven. De blauwe lamp, bestaande uit lange blauwe draden past er geweldig bij.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE