Eenvoudige slaapkamer styling aan de muur bij het bed

woensdag, maart 1st, 2017 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Less is more, dat hoor je vaak, ook als het gaat om interieurs en om slaapkamers. Want eenvoud kan prachtig zijn. En er wordt vaak ook geadviseerd om in ieder geval simpel te beginnen, om van daaruit geleidelijk meer kleur en elementen toe te voegen. Vandaag gaan we een kijkje in een slaapkamer die erg eenvoudig is ingericht. Een houten vloer en witte strakke wanden. Maar er is tóch één element die de echte blikvanger vormt in deze slaapkamer, namelijk de grote muur waar het bed tegenaan staat. Loving it!

eenvoudige-slaapkamer-styling-aan-de-muur-bij-het-bed

muurdecoratie-slaapkamer

Fotolijstjes aan de muur

Er zijn super veel leuke ideeën om de muur waar het bed tegenaan staat te decoreren. Je kunt het heel eenvoudig doen met bijvoorbeeld een grote schilderij. Sommigen hangen er wandplanken op voor boeken of andere accessoires. En je zou het ook kunnen combineren zoals ze dat hier ook gedaan hebben. Ze hebben op een asymmetrische manier drie zwarte fotolijstjes opgehangen met drie verschillende mooie prints.

inbouwkast-schuifdeuren-slaapkamer

Wandlampen boven nachtkastjes

Deze lijstjes zijn gecombineerd met twee stoere zwarte wandlampen aan de zijkanten van het bed. Ook de wandlampen maken zéker onderdeel uit van de decoratie aan deze muur. Dat geldt zelfs voor de twee bijzettafeltjes die hier als nachtkastjes worden gebruikt. Want op die nachtkastjes vind je ook wel mooie vazen met leuke planten en bloemen.

stoel-slaapkamer-hoek

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE