Deze slaapkamer met grijze muren is perfect gestyled

woensdag, juli 10th, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Twijfel je of je de muren van je slaapkamer grijs moet verven of niet? Deze slaapkamer zal je overhalen om het wél te doen! Het is de slaapkamer van een appartement gelegen in Zweden. Het appartement is niet zo lang geleden volledig verbouwd en voorzien van moderne gemakken. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een niet toilet… Daarnaast zijn er ook hele mooie en inspirerende cosmetische ingrepen doorgevoerd. Hieronder kan je zien wat ze met de slaapkamer hebben gedaan!

Donkergrijze muren

Bijna muren van het appartement zijn strak wit. Alleen voor de badkamer en de slaapkamer hebben ze voor een andere muurkleur gekozen. In de badkamer zijn de muren bewerkt met stoere betonstuc, en in de slaapkamer zijn alle muren donkergrijs geverfd. Het verschil is enorm, bijvoorbeeld met de lichte woonkamer met de witte muren. Omdat het een stuk donkerder is, is het ook een stuk knusser. Maar dit heeft ook heel erg te maken met de aankleding. Zweedse interieurstylist Hos Majorskan heeft de slaapkamer erg knus en stijlvol ingericht met een zorgvuldige selectie van meubels en accessoires.

Kledingkast styling

Aan de muur aan de rechterkant is een grote kledingkast geplaatst. Een grote open kledingkast met heel veel opbergruimte. Het leuke is dat de kast ook gevuld is met andere mooie objecten dan kleding, zoals mooie vazen, opbergmanden, boeken, noem maar op. Op die manier wordt de kledingkast ook als een soort pronkkast gebruikt.

Het bed is mooi opgemaakt met bedlinnen en kussens. Naast het bed vind je een vintage Thonet stoel en een bijzettafel, die als nachtkastjes worden gebruikt. Ook de stoere zwarte hanglamp boven het bed past er heel leuk bij.

De muur tegenover het bed is gedecoreerd met een mooie collage van verschillende lijsten met prints en foto’s. Daaronder vind je IKEA kasten, die in een iets donkerdere grijstint zijn geverfd dan de muur. De kapstok aan de andere kant van de deur is wel in hetzelfde grijs als de muur geverfd.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE