Chique slaapkamer met lichtroze muren

vrijdag, september 21st, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Slaapkamer kleuren

Prinsessenkamers zijn vaak roze, maar roze slaapkamers voor volwassenen zien we niet zoveel. Vrouwen kunnen de kleur mooi vinden, maar ze hebben natuurlijk vaak ook te maken met een mannelijke partner. Roze gaat dat net iets te ver. Dit betekent dat niemand een roze slaapkamer neemt. Sterker, we hebben hier al een aantal mooie voorbeelden van laten zien. De slaapkamer met de roze muren van fotograaf Katy Cartland bijvoorbeeld en ook de roze slaapkamer die ontworpen is door interieurontwerpbureau StudioBatiik is super mooi. Ook vandaag willen we een kijkje nemen in een roze slaapkamer. Een hele chique slaapkamer!

Chique slaapkamer met lichtroze muren

Originele details

Het is de slaapkamer van een Scandinavisch tweekamerappartement. De indeling van het appartement is erg karakteristiek, waarvan de woonkamer zich bevindt tussen de slaapkamer en de keuken. Alle kamers zijn bovendien van elkaar gescheiden middels prachtige originele dubbele deuren. En deze deuren zijn niet het enige wat karakteristiek is, ook de originele houten vloer, de bijbehorende plinten, de originele ramen zijn allemaal mooie voorbeelden van originele karakteristieke details.

Chique slaapkamer met lichtroze muren

Chique slaapkamer met lichtroze muren

Sierlijsten aan de roze muren

In de slaapkamer zijn ze zelfs een stukje verder gegaan. Daar hebben ze de muren namelijk bekleed met mooie sierlijsten. De sierlijsten geven de slaapkamer een super chique uitstraling, vooral in combinatie met de lichtroze muren en het witte plafond. De meubels en accessoires die te vinden zijn in deze slaapkamer passen allemaal bij de frisse en zachte uitstraling. Het bedlinnen en de kussens, de gevlochten bankjes die als nachtkastjes worden gebruikt, de ingelijste illustratie boven het bed, het mooie nachtlampje, de vaas met een mooie roze bloem, noem maar op.

Chique slaapkamer met lichtroze muren

Chique slaapkamer met lichtroze muren

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE