12x Slaapkamer en badkamer scheidingswand

donderdag, juni 13th, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen

Je ziet het steeds vaker dat de slaapkamer en badkamer worden gecombineerd. Vooral als het gaat om de master bedroom. De kinderen krijgen een eigen badkamer en de ouders richten een badkamer en suite in hun eigen slaapkamer. Ideaal! Sommigen kiezen ervoor om aparte badkamer in te richten, maar het kan ook een leuk idee zijn om te kiezen voor een open of een half open badkamer. Door een scheidingswand te plaatsen tussen de slaapkamer en badkamer, zijn die twee ruimtes tóch een beetje gescheiden, zonder dat het ten koste gaat van het licht en de ruimtelijkheid. Vandaag gaan we jullie inspireren met een aantal leuke ideeën, handige tips en mooie inspiratie voorbeelden van de slaapkamer en badkamer scheidingswand. Welk idee vind jij het leukst?

1. Betgelde scheidingswand

In deze luxe master bedroom is een vaste scheidingswand gebouwd die helemaal tot het plafond loopt. Zowel de linkerkant en de rechterkant zijn volledig open, waardoor het licht en ruimtelijk blijft in zowel de slaapkamer als de badkamer. De scheidingswand is bovendien volledig betegeld, die bijdragen aan de luxe en exclusieve uitstraling van de slaapkamer en badkamer.

Betegelde scheidingswand slaapkamer badkamer

2. Zwevende badkamermeubel met waskommen

In deze master bedroom is een badkamer en suite ingericht, die afgesloten kan worden met grote schuifdeuren. Aan de slaapkamer kant wordt de scheidingswand als hoofdbord muur gebruik, en aan de badkamer kant is aan dezelfde scheidingswand een zwevende badkamermeubel gemonteerd met daarop dubbele waskommen, inbouwkranen en ronde spiegels.

Dubbele waskommen scheidingswand slaapkamer badkamer

3. Glazen wand

Hier is gekozen voor een grote glazen wand tussen de slaapkamer en de badkamer. Hierdoor blijft het optimaal licht en ruimtelijk. Het ziet er bovendien super mooi en luxe uit.

glazen scheidingswand slaapkamer badkamer

4. Half open badkamer

Dit is het prachtige Kensho Boutique Hotel and Suites gelegen in Mykonos. In deze kamer hebben ze een half open badkamer ingericht met zowel een smalle vaste wand als een glazen wand. Het resultaat is inspirerend mooi.

half open badkamer slaapkamer

5. Houten scheidingswand

In deze slaapkamer is een smalle open badkamer ingericht met een moderne badkamermeubel met daarop een brede wastafel, en daarnaast een inloopdouche die met een glazen schuifdeur afgesloten kan worden. Daarnaast hebben ze een houten scheidingswand geplaatst, waar het bed tegenaan is geschoven. Het ziet er geweldig uit.

houten scheidingswand slaapkamer badkamer

6. Scheidingswand met houten wandbekleding

Houten wandbekleding geeft een interieur een warme en luxe uitstraling. De scheidingswand in deze luxe slaapkamer is volledig bekleed met houten wandbekleding. Door het niet helemaal tot aan het plafond te laten lopen, blijft het prachtige originele ornamenten plafond volledig in tact.

houten wandbekleding scheidingswand slaapkamer badkamer

7. Douche achter het bed

Hier is een inloopdouche ingericht achter het bed, waarbij een grote glazen douchewand tot aan het plafond de scheidingswand vormt tussen bed en inloopdouche. Nice!

inloopdouche glazen douchewand slaapkamer

8. Matglazen wand

Vind je het idee van een glazen wand mooi, maar je bent bang dat het ten koste gaat van je privacy in de badkamer? Kies dan voor een matglazen wand. Licht en ruimtelijkheid blijft in tact, en je hebt genoeg privacy!

9. Stalen kozijnen

Stalen deuren en kozijnen worden steeds populairder. In deze mooie rustieke badkamer is een muur gecreëerd, waar een glazen wand met stalen kozijnen in verwerkt is. Super stoer!

10. Stenen muur

Deze stoere slaapkamer kenmerkt zich met een betonnen plafond en stenen muren. Met dezelfde stenen muren is een scheidingswand gecreëerd tussen de slaapkamer en de badkamer.

11. Vrijstaand bad achter scheidingswand

Deze lage scheidingswand ziet er super mooi uit. Het is laag, maar hierdoor blijft het wel heerlijk ruimtelijk. Het wordt aan de ene kant om het bed tegenaan te plaatsen, en aan de andere kant een vrijstaand bad.

vrijstaand bad scheidingswand-slaapkamer badkamer

12. Moderne badkamermeubel

Ook deze slaapkamer badkamer combinatie ziet er erg mooi uit. Aan de scheidingswand is een moderne badkamermeubel opgehangen met dubbele wastafels en spiegels.

zwevende badkamermeubel-scheidingswand slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE