Stoere rustieke slaapkamer van La Micheline

dinsdag, oktober 23rd, 2018 geplaatst in Landelijke slaapkamer, Moderne slaapkamer

Vandaag gaan we naar de Ardennen. We gaan namelijk een kijkje nemen in de slaapkamer van La Micheline. Een voormalige stal, smederij en spoorwegstation gelegen in Wallonië, die door eigenaren Anne en Jean-Luc Laloux omgetoverd zijn tot een geweldige vakantiehuis. Zowel het exterieur, het interieur als de omgeving zien er geweldig mooi uit. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen in de mooie stoere slaapkamer.

Stoere rustieke slaapkamer van La Micheline

Hout en staal

Voor het interieurontwerp zijn er hele stoere materialen gebruikt, waarbij staal en hout een belangrijke rol spelen. Zo is het vakantiehuisje voorzien van een prachtige authentieke puntdak met een rustiek houten plafond, waar prachtige houten balken aan zitten. Dit plafond met de houten balken zijn allemaal goed in het zicht gelaten, en spelen een belangrijke rol in het geheel. Voor de indeling, zijn er muren geplaatst, maar die lopen tot net onder de houten balken. Hierdoor blijft het geheel ook super ruimtelijk.

Stoere rustieke slaapkamer van La Micheline

Donkere betonstuc muren en vloer

De muren van de slaapkamer zijn bewerkt met donkergrijze betonstuc, gecombineerd met een betonstuc vloer. Deze vormen een gouden combinatie met het rustieke hout. Tegen de muur waar het bed tegenaan is geplaatst is een bruine leren mat geplaatst, die als hoofdbord wordt gebruikt. En aan de linkerkant is een open inbouwkast gerealiseerd met open planken en een kledingroede. Naast de slaapkamer is de badkamer ingericht. Een half open badkamer, die in dezelfde stoere stijl is ingericht als de slaapkamer.

Het sanitair is geweldig, zoals het stoere vrijstaand bad met de witte binnenkant en de mat zwarte stalen buitenkant. Daarbij zijn bijpassende zwarte kranen, douche en designradiator uitgekozen.

Stoere rustieke slaapkamer van La Micheline

Stoere rustieke slaapkamer van La Micheline

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE