Slaapkamers in Italiaanse rustieke landelijke stijl

maandag, maart 12th, 2018 geplaatst in Landelijke slaapkamer, Rustieke slaapkamer

Houd je van landelijke rustieke interieurs, dan zal je het werk van Ellen DeGeneres en Portia De Rossi helemaal geweldig vinden. Een enorme villa gelegen in Santa Barbara met een woonoppervlak van maar liefst 1000m2. Het interieur is geïnspireerd door landelijk Italië, en wordt gekenmerkt door mooie natuurstenen, rustieke houten balken, betonstuc wanden, noem maar op. Hieronder kunnen jullie zien hoe de slaapkamers zijn ingericht.

Slaapkamers in Italiaanse rustieke landelijke stijl

Ruimtelijkheid

Met zoveel woonoppervlakte, zijn er natuurlijk ook meerdere slaapkamers ingericht. Alle slaapkamers zijn bovendien erg ruim opgezet, en hebben ook een heerlijk ruimtelijk gevoel. Dit is voornamelijk te danken aan de grote ramen, deuren en hoge schuine plafonds. Sommige plafonds zijn volledig van hout, terwijl in sommige slaapkamers het plafond bewerkt is met betonstuc.

Slaapkamers in Italiaanse rustieke landelijke stijl

Rustiek landelijk interieur

Ook sommige muren zijn bewerkt met hetzelfde betonstuc, die gecombineerd zijn met de mooie rustieke landelijke natuurstenen muren. De meubels en accessoires passen ook perfect bij de rustieke landelijke sfeer. Rustieke houten bankjes, bureau’s stoelen, landelijke lampen, noem maar op.

Slaapkamers in Italiaanse rustieke landelijke stijl

Bron: Sothebysrealty.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE