Slaapkamer met een landelijke Britse charme

zaterdag, mei 19th, 2018 geplaatst in Landelijke slaapkamer

Deze slaapkamer hebben we gevonden op de website van JJ Media, een partij uit Engeland die zich richt op het verhuren van locaties voor film en fotografie doeleinden. Dat moeten dus hele mooie locaties of in ieder geval, hele bijzondere locaties zijn. En dat is het ook. De Beauvoir cottage is daar één van. Het heeft een Franse naam, maar het is super mooi ingericht met een landelijke Britse charme. Grote woonkamer, diepe kleuren en de manier waarop traditionele details gecombineerd zijn met moderne elementen… Prachtig! Hieronder zien jullie hoe mooi de slaapkamer is geworden!

Slaapkamer met een landelijke Britse charme

Karakteristiek

Het is een prachtige lichte ruimte met een karakteristieke erker. Ook de vloer behoort tot de originele details. Een houten plankenvloer die volledig wit is geschilderd. Dit hebben ze gecombineerd met muren die ongeveer drie kwart grijs zijn geschilderd, terwijl de bovenste kwart wit is. Je zou het een soort moderne vorm van geschilderde lambrisering kunnen noemen.

Slaapkamer met een landelijke Britse charme

Inbouwkast

De grote muur aan de rechterkant vormt één van de blikvangers in deze slaapkamer. Daar is namelijk een grote op maat gemaakte inbouwkast gerealiseerd, die volledig grijs is geschilderd. De middelste kast kan je volledig open doen middels twee grote klapdeuren.

Slaapkamer met een landelijke Britse charme

Vintage meubels

De basis is landelijk Brits, maar je treft ook een aantal hele mooie vintage meubels tegen in de slaapkamer. De vintage nachtkastjes bijvoorbeeld naast het bed of de grote vintage dressoir aan de zijkant, waar een mooie grote schilderij op is geplaatst. Bij de erker vind je een oranje stoel én een geweldige vintage TV op de vloer. De grote kamerplant naast de vintage dressoir past er ook helemaal bij!

Bron: Jjmedia.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE