Landelijke slaapkamer in Spaanse villa

zondag, april 30th, 2017 geplaatst in Landelijke slaapkamer

Alle liefhebbers van het landelijk wonen zullen deze slaapkamer geweldig vinden. De slaapkamer van een luxe vrijstaande landelijke villa, gelegen in het Empordà gebied van Catalonië, tussen de Pyreneeën en de Mediterraanse zee. De woning is ontworpen door architect Dani Lizarriturry en het interieur is ingericht door Ester Prat Badia. Hieronder zien jullie de heerlijke slaapkamer.

betonstuc-badkamer-landelijk

landelijke-slaapkamer-in-spaanse-villa

De slaapkamer is voorzien van heerlijke hoge plafonds van hoger dan drie meter. Een karakteristiek plafond, die door de wit geschilderde houten balken, de slaapkamer een landelijke sfeer geven. Dit hebben ze gecombineerd met strakke witte muren en een strakke betonlook gietvloer.

rotan-bijzettafel

Opbergruimte

De opbergruimte is één van de grote eyecatchers in deze slaapkamer. In de hoek van de grote witte muur is een kleine inbouwkast gerealiseerd, bestaande uit open vakken en lades. En de muur achter het bed is volledig ingericht met grote vaste kledingkasten in chique landelijke stijl. Opbergruimte vind je ook achter het bed. Daar is namelijk een op maat gemaakte kast geplaatst, die aan één kant wordt gebruikt als hoofdsteun voor het bed, en aan de andere kant een kast is met opbergruimte.

barok-landelijke-bank-slaapkamer

De muur aan de linkerkant van bed is ingericht met een chique landelijk Barok stijl bank en een mooie grote landelijke spiegel. In de hoek vind je de toegang tot de mooie betonstuc badkamer.

Fotografie: Stella Rotger

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE