Kleine slaapkamer met zwarte muren

vrijdag, april 14th, 2017 geplaatst in Kleine slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

In kleine slaapkamers wordt vaak geadviseerd door interieurstylisten, ontwerpers en architecten om alles zo licht mogelijk in te richten. Een lichte vloer en lichte muren zorgen ervoor dat de slaapkamer ruimtelijk groter worden. Hoewel dat vaak ook het geval is, willen we vandaag laten zien dat er ook uitzonderingen zijn. We nemen vandaag een kijkje in een slaapkamer in een klein appartement van slechts 36m2.

Kleine slaapkamer met zwarte muren

Zwarte muren, deur en radiatoren

In deze kleine slaapkamer hebben ze ervoor gekozen om de muren zwart te schilderen. En niet alleen de muren zijn zwart geschilderd, ook de kozijnen, de deur en zelfs de radiator zijn ook zwart geschilderd. Normaal gesproken wordt dit afgeraden, maar op de een of andere manier staat het hier super goed. De zwarte muren geven de slaapkamer een intieme en mysterieuze design uitstraling.

Kleine slaapkamer met zwarte muren

Zwart, hout en roze

Het zwart is gecombineerd met een mooie houten vloer en een mooi houten bed, die voor de warmte en sfeer zorgen in deze slaapkamer. Wat ook erg leuk is, zijn de kleine roze details, zoals de roze ronde haak aan de zwarte muur en het roze bijzettafeltje naast het bed.

Kleine slaapkamer met zwarte muren

De verlichtingskeuze past er ook erg goed bij. Naast een vintage kooldraadlamp bij het bed, vind je naast de grote spiegelkast ook nog een slingerverlichting met warm en sfeervol geel licht.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE