Kleine slaapkamer met kledingkast

vrijdag, maart 14th, 2014 geplaatst in Kleine slaapkamer

Laat jullie inspireren door de praktische kleine slaapkamer ideeën van Christine. Christine woont samen met haar man in een kleine woning in Londen. Haar man is architect, dus altijd handig om de handige ideeën van Christine ook daadwerkelijk uit te voeren.

Kleine slaapkamer met kledingkast

Slimme praktische ideeën

Het bed van Christine past precies in de niche van de kleine slaapkamer. Er is dus zowel aan de linker- als rechterkant geen ruimte om in en uit bed te stappen. Maar dat vinden ze prima. Wel hebben ze boven het bed een op maat gemaakte kast gebouwd voor wat opbergruimte. Er is daar ook een open plank geplaatst, wat hier eigenlijk dient als nachtkastje. Een slim idee om ruimte te besparen in een kleine slaapkamer.

Wat ook een slim idee van Christine is om onder het bed ook te gebruiken als opbergruimte. Hiervoor kun je gewoon boxen op wieltjes gebruiken, zodat je het gemakkelijk onder het bed kan schuiven.

IKEA kledingkast

Door de ruimte die ze met bovenstaande praktische ideeën hebben bespaard, is er zelfs ruimte overgebleven om een kledingkast te plaatsen aan de andere kant van hun kleine slaapkamer. Dit hebben ze gedaan met de IKEA PAX kasten. Een open kast systeem van IKEA die erg effectief maar ook niet zo duur is.

Slimme ideeën voor kleine slaapkamer

Kledingkast in kleine slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE