In dit kleine appartement hebben ze gekozen voor een open slaapkamer

zondag, maart 19th, 2017 geplaatst in Kleine slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

Hoe kan je ervoor zorgen dat een klein appartement ruimer wordt? In ieder geval niet door het in te delen in verschillende kleinere ruimtes. Een aparte keuken, een aparte woonkamer, een aparte slaapkamer zorgen ervoor dat het al snel hokkerig wordt. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld daarom voor een open keuken. Hierdoor wordt zowel de keuken als de woonkamer een stuk ruimtelijker. Wat je ook zou kunnen doen is om de slaapkamer meer bij de woonkamer te betrekken, door een open slaapkamer te creëren. In een klein appartement van 43m2 uit Stockholm hebben ze voor deze laatste oplossing gekozen.

in-dit-kleine-appartement-hebben-ze-gekozen-voor-een-open-slaapkamer

woonkamer-klein-appartement

Dat het appartement klein is, is duidelijk. Maar het is ook duidelijk dat een de open slaapkamer voor gezorgd heeft dat het minder hokkerig is.

Bloemetjes behang

Door heel het appartement is een warme houten voer gelegd. Deze loopt ook door tot in de slaapkamer. Ook de strakke witte muren zie je terugkomen in de slaapkamer. Maar om het tóch een volwaardige slaapkamer van te maken, hebben ze één muur anders behandeld. De muur waar het bed tegenaan staat is namelijk bekleed met mooi bloemetjes behang.

besta-kasten-woonkamer

bloemetjes-behang-open-slaapkamer

Verder is de slaapkamer erg eenvoudig. Een bed en een nachtkastje, maar meer is er eigenlijk ook niet nodig.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE