Houten latten als slaapkamer muur

maandag, juni 4th, 2018 geplaatst in Kleine slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

We hebben al heel veel slaapkamers van kleine, soms hele kleine appartementen laten zien. Sommigen zijn erg eenvoudig ingericht, waarbij de slaapkamer en de woonkamer in dezelfde ruimte zijn ingericht. Sommigen hebben een roomdivider gebruikt. En sommigen zijn middels een grote glazen wand van de woonkamer gescheiden. Het kan allemaal. Maar vandaag willen we een oplossing laten zien, die we nog nooit hebben gezien. Super origineel en mooi!

Houten latten als slaapkamer muur

Ruimtelijk en licht

Het ontwerp is gemaakt door interieurontwerper Daniel Pérez, die vorig jaar een inspirerend studio appartement heeft ontworpen in Barcelona. Net als veel kleine appartementen is het hier ook belangrijk om ruimte en licht te combineren op een stijlvolle manier. Voor de interieur inrichting van dit appartement heeft de Spaanse interieurontwerper iets heel bijzonders bedacht voor de slaapkamer. In plaats van vaste muren, glazen wanden of een ‘normale’ scheidingswand, zijn er muren gecreëerd, bestaande uit houten latten. Deze houten latten zijn niet helemaal tegen elkaar geplaatst, waardoor zowel de woonkamer als de slaapkamer open, ruimtelijk en licht blijven.

Houten latten als slaapkamer muur

Betonmuur en houten vloer

De woonkamer is voorzien van een stoere betonnen vloer gecombineerd met betonnen muren. In de slaapkamer zijn de betonnen muren gecombineerd met een sfeervolle houten vloer. De houten vloer loopt bovendien een stuk door aan de muur, die gebruikt wordt als een soort hoofdbord voor het bed.

De slaapkamer is verder erg leuk ingericht met een vaste strakke inbouwkast als kledingkast, twee nachtkastjes, een vloerkleed onder het bed, en mooie kleurrijke bedlinnen.

Houten latten als slaapkamer muur

Houten latten als slaapkamer muur

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE