Een lange smalle slaapkamer

vrijdag, februari 17th, 2017 geplaatst in Kleine slaapkamer

We hebben hier al veel kleine slaapkamers laten zien. De kleine slaapkamer waar net een bed in past, de kleine slaapkamer waar maatwerk is toegepast en de kleine slaapkamer die middels een glazen wand gescheiden is van de woonkamer zijn daar mooie voorbeelden van. Hieronder zien jullie ook een kleine slaapkamer. Hoewel de slaapkamer klein en smal is, is het wel best lang. Dat biedt andere perspectieven ten op zichte van de bovengenoemde kleine slaapkamers.

een-lange-smalle-slaapkamer

Bed, boomstam nachtkastje en kledingrek

Op de vloer van de slaapkamer vind je laminaat wat heel erg op hout lijkt, terwijl de muren bekleed is met mooi behang. Niet één soort behang, maar twee soorten behang. Het bed is tegen het raam geplaatst met aan de rechterkant net genoeg ruimte voor een nachtkastje. Ze hebben gekozen voor een super leuk boomstam nachtkastje met daarop een wekker en een klein vaasje. Aan het stukje muur naast het raam is een stijlvolle witte wandlamp opgehangen als nachtlampje.

boomstam-nachtkastje

In de breedte is er dus geen ruimte meer voor andere meubels en accessoires, maar in de lengte wel. Daar vind je dan ook een handige stijlvolle kledingrek waar de meest gedragen kledingstukken zijn opgehangen.

kledingrek-slaapkamer

kledingrek-smalle-slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE