Compacte zolder slaapkamer met multiplex wanden

zaterdag, december 8th, 2018 geplaatst in Kleine slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

We hebben hier heel veel bijzondere slaapkamers laten zien van hele bijzondere woningen. Het project die we vandaag willen laten zien behoort ongetwijfeld tot één van de meest bijzondere woningen. De meeste architecten zouden waarschijnlijk direct wegrennen als ze een klein, driehoekig pand zien als deze in Melbourne. Maar OOF! Architectuur niet, die van een vervallen Victoriaanse woning omgetoverd heeft tot een modern, speels en compact huis,genaamd Acute House. Lees snel verder!

Compacte zolder slaapkamer met multiplex wanden

Compacte woning

De woning is ontworpen voor een een modern gezin. Omdat ze zich wilden integreren in de buurt, hergebruikden ze veel van de originele materialen, waaronder kromgetrokken weerplanken, afrasteringen, deurknoppen, ventilatieopeningen en straatnummers. Elk stuk is verwijderd, geëtiketteerd, opgeslagen en vervolgens op zijn oorspronkelijke plaats opnieuw geïnstalleerd op een nieuwe structuur. Daarom blijft veel van de oorspronkelijke charme in tact, maar wel op een frisse, nieuwe manier.

Compacte zolder slaapkamer met multiplex wanden

Multiplex wanden en grasgroen tapijt

Deze slaapkamer bevindt zich op de bovenste verdieping. Een stoere trap biedt toegang tot deze verdieping, en als trapbalustrade, hebben ze een mooie witte net gemonteerd. Het is een leuke compacte zolder slaapkamer met een schuin dak, die op een hele bijzondere manier is ingericht met mooie materialen. Zowel de muren als het plafond met de schuine wanden zijn volledig bekleed met stoere multiplex planken. Deze planken geven de slaapkamer een stoere uitstraling, terwijl het grasgroene tapijt de slaapkamer een leuke speelse uitstraling geeft.

Compacte zolder slaapkamer met multiplex wanden

Compacte zolder slaapkamer met multiplex wanden

Achter het bed vind je een open haard met de twee leidingen, die naar het dak leiden. En daarachter is de kleine half open badkamer en suite ingericht. Naast twee ramen in de slaapkamer, zijn er ook twee dakramen gebouwd in de badkamer, zodat ook die ruimte wordt voorzien van natuurlijke lichtinval.

Fotografie: Nic Granleese

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE