Tienerkamer met een bed-kast combinatie van underlayment

zaterdag, maart 11th, 2017 geplaatst in Kinderkamer

Deze tienerkamer is ontworpen door Brits interieurontwerp bureau Studio MacLean, die in Londen een droomhuis heeft gerealiseerd. Voor het interieurontwerp hebben ze gekozen voor een mix van verschillende stijlvolle en stoere materialen. Zwart staal is bijvoorbeeld een stoere materiaal die zowel in de woonkamer als in de badkamer zijn gebruikt. En marmer vind je terug in de keuken en badkamer. In deze tienerkamer hebben ze gekozen voor underlayment als belangrijkste materiaal.

tienerkamer-met-een-bed-kast-combinatie-van-underlayment

Underlayment bed

Het is een eenvoudige tienerkamer, maar de interieurontwerpers hebben iets bijzonders ontworpen, waardoor de kamer tóch erg stoer is geworden. Ze hebben namelijk een bed-kast combinatie gecreëerd van underlayment planken. Het is een soort halve hoogslaper. Voor een echte hoogslaper is het te laag, maar is wel hoger dan een normaal bed. Er is daarom ook een underlayment trap gemaakt, zodat je zonder moeite in bed kunt stappen.

tienerkamer-met-een-bed-kast-combinatie-van-underlayment-2

Het is een bed-kast combiantie, dus zijn er ook kasten aanwezig. Ze hebben gekozen voor een combinatie van open planken en dichte kasten.

Als slaapkamer verlichting, hangt er boven het bed een stoere vintage wandlamp, die zwart en goud combineert. Nice!

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE