Strakke moderne kinderkamer in babyblauw

woensdag, november 14th, 2018 geplaatst in Kinderkamer

Deze strakke moderne kinderkamer is ontworpen door thirty eight. Het interieur- en architectenbureau uit Oekraïne heeft in Kiev een modern appartement ontworpen van 85m2. Naast een fijne ruime woonkamer, eetkamer en open keuken combinatie, een master bedroom en een apart kantoortje, hebben ze ook deze kinderkamer ontworpen. Houd je van strak en modern? Dan zal deze kinderkamer jou zéker aanspreken!

Strakke moderne kinderkamer in babyblauw

Babyblauwe muren

Het is een fijne en ruime kinderkamer. Wat vooral erg fijn is, is de aanwezigheid van het grote raam, die ervoor zorgt dat het lekker licht is. Als raamdecoratie hebben ze gekozen voor neutrale witte rolgordijnen. Net als de in de rest van het appartement, ligt ook hier een mooie visgraat houten vloer. In woonkamer en keuken hebben ze de muren mosgroen geschilderd, terwijl de muren in de master bedroom zwart zijn geworden. Voor deze kinderkamer hebben ze gekozen voor een babyblauwe kleurtint.

Strakke moderne kinderkamer in babyblauw

Inbouwkast en bed

Niet alleen de muur is babyblauw geworden, ook de strakke deur én de volledig op maat gemaakte inbouwkast heeft dezelfde babyblauwe kleurtint gekregen. Deze inbouwkast is over de gehele muur ingericht, over de hele breedte én de hoogte. Strakke greeploze babyblauwe kasten. Er is wel een grote inham gecreëerd voor het bed. Het stukje muur is bekleed met verticaal zwart wit gestreept behang. Daar is het bed tegenaan geplaatst. En helemaal boven tegen de blauwe kasten, is een extra houten open kast gemonteerd waar kleine spullen opgeborgen kunnen worden.

Aan de andere kant van de kinderkamer, onder het raam, vind je nog een tweede maatkaast. Een strakke witte vensterbank kast, die ook over de hele breedte van de kamer loopt. Daar hebben ze bovendien een werkplekje gecreëerd met een dik eikenhouten tafelblad.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE