Ruime, roze en moderne prinsessenkamer

zaterdag, februari 16th, 2019 geplaatst in Kinderkamer

Roze prinsessenkamers zijn super populair. Vandaag willen we jullie inspireren met een moderne prinsessenkamer, een hele moderne prinsessenkamer, die onderdeel is van het River Stone apartment project van ZOOI Design. ZOOI Design is een fullservice intereiur- en ontwerpbureau uit Australië. Helemaal uit Oekraine, kregen zij de opdracht om een modern appartement te ontwerpen gelegen in Kiev. Het omvat het totaalontwerp van het appartement, waaronder het ontwerp van deze mooie moderne prinsessenkamer.

Ruime, roze en moderne prinsessenkamer

Grote panoramische ramen met maatwerk vensterbank

Het is een heel ruim appartement met vier slaapkamers en twee badkamers. Alle vertrekken in het appartement zijn ruim opgezet, en zijn voorzien van panoramische ramen, waar je een super mooi uitzicht hebt over de stad. De ramen zorgen er bovendien voor dat de kamers meer dan genoeg lichtinval krijgen. De vensterbanken zijn ook super strak afgewerkt met op maat gemaakte luxe ombouw, die je ook als zitbank kunt gebruiken.

Ruime, roze en moderne prinsessenkamer

Roze muren, roze plafond en licht tapijt

Deze vrij ruime kinderkamer is ingericht als een moderne prinsessenkamer, waarbij roze de belangrijkste kleur is. Het plafond en enkele muren zijn strak gestuukt en roze geschilderd, maar eigenlijk zijn het de maatwerk oplossingen die de grootste delen van de muren bekleden. Zo is de gehele muur volledig ingericht met grote witte inbouwkasten. Voor de vloer hebben ze gekozen voor tapijt. Licht taupe gekleurd tapijt, die lekker zacht aanvoelen voor de voetjes.

Ruime, roze en moderne prinsessenkamer

Huisjesvorm

Kinderen zijn dol op huisjes. Daarom hebben de ontwerpers de huisjesvorm op verschillende manieren terug laten komen in deze prinsessenkamer. De grote blikvanger wordt natuurlijk gevormd door het bed. Een soort modern hemelbed met een wit frame in een huisjesvorm. Aan de muur waar het bed tegenaan is geplaatst, zijn decoratieve roze platen geplaatst met dezelfde huisjesvorm. En ook voor het roze geschilderd bureau, is er een huisjesvorm gecreëerd.

Bron: Zooidesign.com.au

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE