Leuke kinderkamer met entresol speelruimte en werkplek

dinsdag, februari 26th, 2019 geplaatst in Kinderkamer

Eergisteren hebben we de moderne en luxe slaapkamer laten zien van het Good Life project. Voor datzelfde project hebben de ontwerpers van Bogdanova Bureau ook nog een hele leuke kinderkamer ontworpen. Een kinderkamer die alle leuke elementen bevat. Naast een leuk bed, vind je hier ook een speelruimte én een werkplek. Kijk snel verder en raak geïnspireerd van de leuke kinderkamer ideeën!

Leuke kinderkamer met entresol speelruimte en werkplek

Wolkjes verlichting

Net als de master bedroom, vind je hier ook een mooie houten vloer. Dit hebben ze hier gecombineerd met strak afgewerkte wanden. De grote wand bij het bed is bovendien erg leuk en speels geworden. Naast een stukje muurschildering, zijn er ook meerdere leuke lichtfiguren in de vorm van een wolk aan de muur gemonteerd. Wolkjes doen het immers altijd goed in een kinderkamer.

Leuke kinderkamer met entresol speelruimte en werkplek

Werkplek bij het raam

Aan de rechterkant van de kamer is de werkplek ingericht, bij het raam. Er is gekozen voor een blauw bureaublad, die zwevend over de gehele breedte van de muur loopt. Boven het bureau is een witte open wandkast gemonteerd. Daarnaast is er ook opbergruimte gecreëerd onder het bureau, die tevens als nachtkastje gebruikt kan worden naast het bed.

Entresol speelruimte

Aan de linkerkant van de kamer vind je de speelruimte. Deze is ingericht in het entresol, en moet dus bereikt worden middels een mooie vaste houten trap. Met hetzelfde hout is de balustrade gemaakt van de entresol speelruimte.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE