Gedeelde kinderkamer met drie bedden

dinsdag, november 6th, 2018 geplaatst in Kinderkamer

Natuurlijk is het ideaal als alle kinderen in huis een eigen kamer heeft, maar soms ontkom je er niet aan dat er een kinderkamer gedeeld moet worden. Er zijn heel veel broertjes en zusjes die hun kamer met elkaar moeten delen. Vaak gaat het om twee broertjes of zusjes, en soms komt het zelfs voor dat een kamer ingericht moet worden voor drie kinderen. Daar gaan we vandaag een mooi voorbeeld van laten zien.

Gedeelde kinderkamer met drie bedden

Open kinderkamer

Dit is de kamer van een super leuk appartement gelegen in de buurt van Montmartre in Parijs. Het is een loftwoning, verdeeld over drie verdiepingen. Alle verdiepingen hebben een open karakter. Op de begane grond vind je de leefruimte met de fijne woonkamer en open keuken. Middels een stoere open trap heb je toegang tot de eerste verdieping. Die verdieping is volledig ingericht als kinderkamer. Een kinderkamer die ingericht is voor drie kinderen.

Gedeelde kinderkamer met drie bedden

Drie dezelfde bedden

Het heeft een heel open karakter. Niet alleen door de open trap, maar door de vide kan je hier vanuit ook kijken naar de benedenverdieping. Om het makkelijk te maken, zijn er drie exact dezelfde bedden naast elkaar geplaatst. Allemaal met hetzelfde nachtkastje en stoere industriële wandlamp aan de muur.

Gedeelde kinderkamer met drie bedden

Fotografie: Meero

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE