Deze twee jongenskamers kunnen gemakkelijk samengevoegd worden!

vrijdag, augustus 10th, 2018 geplaatst in Kinderkamer

De ontwerpers en architecten van Hogarth Architects hebben in Londen een traditionele jaren ’50 stenen huis gerenoveerd en herontworpen. Het doel was om de woning meer familie- en kidsproof te maken. Meer grotere open ruimtes, waar heel het gezin kan doorbrengen, meer speelplek voor de kinderen… zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek. Het moet natuurlijk wel mooi blijven. De architecten hebben een heel praktisch en mooi interieurontwerp gemaakt, waar die perfect aansluit op deze wensen. Voor de kinderen zijn onderstaande kinderkamers gerealiseerd. Een geweldig en inspirerend idee!

Deze twee jongenskamers kunnen gemakkelijk samengevoegd worden!

Identieke jongenskamer gescheiden door de badkamer

Het leuke is dat zowel de ouders als de twee kinderen, twee jongens, een eigen verdieping hebben gekregen. Beide jongens hebben een eigen kamer, die identiek en parallel naast elkaar zijn ingericht. Strakke witte gietvloer, strakke witte muren en een strak modern op maat gemaakt wit bed met ladekasten aan de onderkant. Beide kamers hebben ook dezelfde grote strakke inbouwkasten gekregen met stoere blauwe deuren.

Deze twee jongenskamers kunnen gemakkelijk samengevoegd worden!

Kinderkamers samenvoegen en scheiden

De ontwerpers hebben een doordachte indeling gemaakt, waarbij de kinderkamers gescheiden zijn door de badkamer. Je kunt de twee kamers integreren door de twee schuifdeuren volledig open te schuiven. Op die manier hebben de twee jongens één grote speelkamer. Dit is vooral handig en leuk als ze vriendjes of neefjes over de vloer hebben. Je kunt met hetzelfde gemak ook gewoon de kinderkamers weer scheiden van elkaar door de schuifdeuren volledig dicht te maken. Dit idee zou elke ouder wel willen!

Bron: Hogartharchitects.co.uk

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE